Roland Fantom-07 Synthesizer - Krachtig, Flexibel en Innovatief
Roland
Muziekbundel
Roland
3 min
0

Roland Fantom-07 Synthesizer - Krachtig, Flexibel en Innovatief

3 min
0

De Roland Fantom-07 is meer dan alleen een synthesizer; het is een compleet muziek workstation ontworpen voor de veeleisende muzikant. Met de geavanceerde SuperNATURAL Synthesizer Engine heb je toegang tot een breed scala aan geluiden, van klassieke analoge synths tot hypermoderne digitale klanken. De intuïtieve touchscreen-interface en de uitgebreide sequencer maken het eenvoudig om complexe arrangementen te creëren en te bewerken.

Dankzij de uitgebreide opties wat betreft connectie integreert de Fantom-07 naadloos met andere apparatuur in je studio of live-setup. Of je nu live speelt of in de studio werkt, de Roland Fantom-07 biedt de prestaties en flexibiliteit die je nodig hebt om je muzikale visie tot leven te brengen.

Licht- en Zwaargewicht

Ontdek ook de ongeëvenaarde mogelijkheden van de Roland Fantom-07 Synthesizer, een krachtig en veelzijdig instrument dat ideaal is voor zowel live optredens als studio-opnames. De Fantom-07 is bijvoorbeeld een stuk lichter dan de Fantom 7 en is dus ideaal om snel ergens mee naartoe te nemen zoals optredens of naar je jam-maatjes. Ook alle expansies zijn te downloaden waarmee je opeens veel meer professionele geluiden tot je bezit hebt en het woord zwaargewicht kracht bij zet.

Belangrijkste Kenmerken

  • SuperNATURAL Synthesizer Engine: Geniet van uiterst realistische en expressieve geluiden die je performance naar een hoger niveau tillen.
  • Z-Curve KeyboardHet semi-gewogen klavier biedt een natuurlijke speelervaring en is geschikt voor uiteenlopende muziekstijlen.
  • Ingebouwde Sequencer: Creëer complete muziekstukken met de uitgebreide sequencer die talloze tracks en ritmepatronen ondersteunt.
  • Touchscreen Interface: Het grote, kleurrijke touchscreen maakt navigeren en het aanpassen van instellingen snel en eenvoudig.
  • Veelzijdige Connectiviteit: Voorzien van USB, MIDI en CV/Gate aansluitingen voor maximale flexibiliteit in je setup.
  • Robuuste Bouwkwaliteit: De stevige behuizing garandeert duurzaamheid en betrouwbaarheid, zowel op het podium als in de studio.

Wat vinden gebruikers van de Fantom-07?

Gebruikers prijzen de geluidskwaliteit van de Roland Fantom-07. De SuperNATURAL en ZEN-Core geluidstechnologieën worden vaak genoemd als belangrijke factoren die bijdragen aan de rijke en veelzijdige klanken. De veelzijdigheid van de Fantom-07 wordt vaak benadrukt, waarbij muzikanten de uitgebreide mogelijkheden voor sound design, sequencing, en de ingebouwde effecten waarderen, die het mogelijk maken om complexe en dynamische muziekstukken te creëren. Daarnaast wordt de intuïtieve touchscreen-interface vaak genoemd als een groot voordeel, omdat het aanpassen van parameters en het navigeren door menu's eenvoudig en snel maakt, wat vooral nuttig is tijdens live-optredens en studio-opnames.

Bekijk ook de video van Roland


Persoonlijke muzieknoot

De Fantom 07 kan in vergelijking met de Fantom G7 of Fantom 7 wat minder professioneel overkomen vanwege het lichte gewicht en het gevoel van speelgoed evenaren, maar niets is minder waar! De geluiden en bediening zijn fantastisch, en vooral de prijs- kwaliteitverhouding is zeer goed. 

Vooral. Ook het importeren van de expansieboards wordt als zeer positief ervaren. In de studio of homestudio (hoe je het ook wilt noemen) past de Fantom-07 perfect. Dankzij USB en Midi is het makkelijk werken met een DAW, het aansturen en het combineren van (en met) virtuele instrumenten. De Fantom-07 kan dus ook als midikeyboard worden gebruikt waarbij je ook nog eens via de synthesizer allerlei geluiden kunt combineren. Genoeg redenen om hiermee te experimenteren dus.


Synthesizer Aanbiedingen

Bekijk aanbiedingen van de Roland Fantom 07 bij:

Synthesizer Aanbiedingen
Reacties
Categorieën